frigofood.gr - Main Component

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΤΡΟΓΓΑΝΟΦ
ΥΛΙΚΑ
|
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε τα μανιτάρια με λίγο βούτυρο. Λιώνουμε το υπόλοιπο βούτυρο σε τηγάνι και ροδίζουμε τα κρεμμύδια. Μεταφέρουμε τα κρεμμύδια σε πιατέλα και τηγανίζουμε τις λωρίδες ψαρονέφρι. Τοποθετούμε σε κατσαρόλα τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια και το ψαρονέφρι. Στο τηγάνι που τηγανίσαμε το ψαρονέφρι ροδίζουμε μια κουταλιά γλυκού αλεύρι, σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε την κρέμα, το αλάτι, το πιπέρι. Βράζουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε την σάλτσα στην κατσαρόλα που έχουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατώνουμε καλά. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση και σερβίρουμε αμέσως με ένα μπολ ρύζι.