frigofood.gr - Header Section

frigofood.gr - Main Section

frigofood.gr - Main Component

ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΓΕΥΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

  • Τα ψητά κρέατα πρέπει να ψήνονται αρχικά σε δυνατή φωτιά για να σχηματισθεί κρούστα που θα εμποδίσει τους χυμούς του κρέατος να χυθούν, για τον ίδιο λόγο τα μαγειρευτά στην κατσαρόλα καλό είναι να τσιγαρίζονται ελαφρά (όχι να καούν).
  • Οταν κατά την διάρκεια του μαγειρέματος χρειαστεί να συμπληρώσετε στο φαγητό νερό αυτό θα πρέπει να είναι ζεστό.
  • Αν τα ψάρια σας θέλετε να τα ψήσετε στο grill αλλά δεν είναι λιπαρά, πρέπει να τα αλλείφετε συνεχώς με ελαιόλαδο για να μην στεγνώσουν.
  • Το ψάρι πρέπει να το γυρίζουμε όσο το δυνατόν λιγότερο κατά την διάρκεια του ψησίματος για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα.
  • Ο έλεγχος για το αν είναι έτοιμο ένα ψάρι γίνεται στην κοιλιά και στη σπονδυλική στήλη.
  • Δεν αλατίζουμε το ψάρι από την προηγούμενη μέρα, γιατί στεγνώνει.
  • Αν θέλετε τα κατεψυγμένα λαχανικά να φαίνονται πιο φρέσκα, ρίξτε τους βραστό νερό πριν τα μαγειρέψετε.
  • Τα κατεψυγμένα λαχανικά χρειάζονται λιγότερο χρόνο μαγειρέματος. Τα περισσότερα μπορείτε να τα μαγειρέψετε κατευθείαν από την κατάψυξη. Άλλα όπως το μπρόκολο και διάφορα πράσινα λαχανικά, είναι καλύτερο να τα αφήσετε να ξεπαγώσουν λίγο.

frigofood.gr - Bottom info