frigofood.gr - Main Component
ΓΑΡΙΔΟΣΑΛΑΤΑ ΚΟΚΤΕΙΛ
ΥΛΙΚΑ(ατομική μερίδα)
|
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις γαρίδες για 5΄ και σουρώνουμε. Προσθέτουμε την μαγιονέζα, την γούστερ σως, την μουστάρδα, τον πελτέ, την στέβια, το ξίδι, το κονιάκ, την κρέμα γάλακτος και τέλος τον χυμό λεμονιού. Αλατίζουμε και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιογενοποιημένο μίγμα.
Έχοντας πλύνει και στραγγίξει καλά τα φύλλα του μαρουλιού τα τοποθετούμε σε ένα βαθύ μπολ και αφού το καλύψουμε με το μίγμα, τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για 40 λεπτά.
Το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα.